Aktivirajte se!

Aktivirajte se!

Kažu da je napad najbolja odbrana. Kapitalizam je diskreditovan, sa svim svojim institucijama. On više ništa ne može da ponudi radničkoj klasi i omladini. Svi već osećaju da je bolje društvo moguće i neophodno. Sada je samo potrebno izboriti se za njega. Za to je potrebna organizacija sa jasno definisanim političkim principima i marksističkim programom korenitog društvenog preobražaja u interesu radne većine.

Došlo je vreme da komunisti ponovo preuzmu inicijativu i da nastupaju otvoreno, sa ubeđenjem i bez straha. Istorijska prekretnica na kojoj se nalazimo zahteva masovnu akciju i doprinos najvećeg mogućeg broja radnih ljudi.

Zato nemojte sedeti kod kuće, ljuti na televizor i novine, gubeći nadu i odajući se pesimizmu – pristupite Crvenima i borbi za komunističku budućnost!

Možete se uključiti u naš rad na sledeće načine:

Kontaktirajte nas i uključite se u rad nekog od naših lokalnih ogranaka.

Ukoliko u Vašoj sredini još uvek nemamo ogranak, zašto ne bismo zajedno organizovali tribinu ili marksističku diskusionu grupu, kao prvi korak ka formiranju organizacije? Za više informacija o načinima zajedničkog rada nam pošaljite mejl ili se javite na neki od naših telefona.

Odštampajte ili šerujte naše tekstove, podižite nivo svog političkog znanja i pomozite da se za nas i naše ideje pročuje.

Pomozite nam sa prevođenjem. Uvek nam treba pomoć pri prevođenju sa engleskog i drugih stranih jezika. Kontaktirajte nas da se dogovorimo oko članaka sa kojima biste nam mogli pomoći.

Pošaljite nam tekst o situaciji u Vašoj sredini, gorućim pitanjima, dešavanjima, štrajkovima itd. Pomozimo jedni drugima da probijemo medijsku blokadu i doprinesemo povezivanju srodnih borbi i širenju solidarnosti. Tekstove možemo, nakon diskusije sa Vama, objaviti na našem glasilu „Crvenoj kritici“.

 

Pomozite izgradnju revolucionarne radničke partije.

Pristupite Crvenima!

Logo Crveni 2 3

 

Telefoni:

+387 65 41 96 50
Banja Luka

+387 65 37 08 34
Kozarska Dubica

+381 61 259 97 97
Beograd

+381 62 44 12 58
Sombor/Novi Sad

+387 65 76 70 72
Šamac

+387 61 97 00 26
Travnik

+386 69 71 84 93
Ljubljana

 

Kontaktirajte nas